Γαλατάσαραϊ - Κοπεγχάγη 2-2: Επιστροφή - εξπρές για τους Τούρκους, έσωσαν τον βαθμό στο φινάλε (vid)

Νίκος Κικίδης
Γαλατά

bet365

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Γαλατάσαραϊ, επέστρεψε από το 0-2 της Κοπεγχάγης με διπλό «χτύπημα» στο φινάλε και έσωσε τον βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της στο Champions League.

Για 86 λεπτά όλα έδειχναν μάταια για τη Γαλατάσαραϊ! Οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαν μετουσιωθεί σε γκολ, τη στιγμή που η Κοπεγχάγη είχε αποκτήσει ασφαλές προβάδισμα με λιγοστές φάσεις (0-2). Ακόμα ωστόσο και με όλα τα στοιχεία εναντίον τους, οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 73΄και με δυο γκολ στο φινάλε (86΄, 88΄) ισοφάρισαν για να σώσουν τον βαθμό (2-2).

Τα πράγματα πάντως θα μπορούσαν να είχαν αποδειχθεί πολύ πιο εύκολα για τους Τούρκους, αν ήταν πιο εύστοχοι στο πρώτο μέρος. Με κορυφαία ευκαιρία το δοκάρι του Ακτούρογλου (23΄) ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και τελικά οι Δανοί τους τιμώρησαν κόντρα στη ροή με γκολ του Ελιουνούσι (35΄)!

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ευτύχησαν να κάνουν δυο τα τέρματά τους στο 58΄όταν έπειτα από αστραπιαία αντεπίθεση και άστοχη έξοδο του Μουσλέρα, ο Γκονσάλβες εκτέλεσε σε κενή εστία για το 0-2. Η αποβολή του Ζελέρτ στο 73΄ωστόσο χάρισε ελπίδες στη Γαλατά, η οποία λυτρώθηκε στο φινάλε.

Αρχικά ο Μπόι με ξερό σουτ στο 86΄και δυο λεπτά αργότερα ο Τετέ με ασύλληπτο βολέ από το κόρνερ έφεραν το ματς στα ίσα για να σώσουν τους Τούρκους από μια εφιαλτική πρεμιέρα.

Γαλατάσαραϊ (Οκάν Μπουρούκ): Μουσλέρα, Μπόι, Νέλσον, Μπαρντάτσι. Ανχελίνο, Τορέιρα, Ντεμιρμπάι (59΄Ολιβέιρα), Ακτούρκογλου (66΄Ζαχά), Ζίγιεχ (66΄Γιλμάζ), Μέρτενς (59΄Τετέ), Ικάρντι

Κοπεγχάγη (Γιάκομπ Νέεστρουπ): Γκραμπαρά, Ζελέρτ, Ντικς, Φαφρο, Μέλινγκ, Φαλκ, Γκονσάλβες (70΄Κλάεσον), Λεράγκερ, Ελγιουνούσι, Ασουρί (76΄Λουντ), Λάρσον (70΄Οσκάρσον, 76΄Άνκερσεν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα