Καραγκούνης: «Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη μια τόσο μεγάλη πρόκριση, ελπίζω να κουνήσει το σεντόνι» (vid)

Καραγκούνης: «Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη μια τόσο μεγάλη πρόκριση, ελπίζω να κουνήσει το σεντόνι» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Καραγκούνης

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης στο πλαίσιο του pre-game show του MEGA για το UEFA Super Cup αναφέρθηκε στην πρόκριση του Πανθηναϊκού επί της Μαρσέιγ και στον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Καλεσμένος στο pre-game show του MEGA για το UEFA Super Cup του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μίλησε μεταξύ άλλων και την μεγάλη πρόκριση του Τριφυλλιού επί της Μαρσέιγ και στον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

«Καταρχάς ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση που την είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Ακόμα όμως δεν έχει ο έρθει ο μεγάλος στόχος που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Πιστεύω πως η ψυχολογία, η διάθεση και η φόρμα είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τίποτα εύκολο, το ήξεραν, αλλά πια είναι ένα βήμα μακριά από τους ομίλους. Ελπίζω μετά από χρόνια ο Παναθηναϊκός να κουνήσει το σεντόνι και να παίξει στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα