Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζεται για παρέλαση του τρεμπλ σε Αθήνα και Πειραιά!

Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζεται για παρέλαση του τρεμπλ σε Αθήνα και Πειραιά!

Νίκος Κικίδης
Το Champions League αλλάζει

bet365

Στην Ελλάδα έρχονται τα τρόπαια από το περίφημο τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα παρουσιάσει τα... λάφυρα της περσινής σεζόν στις 16 Αυγούστου στον Πειραιά!

Επόμενη στάση... Αθήνα για τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι Πολίτες μπαίνουν σε ρυθμούς Super Cup Ευρώπης που είναι προγραμματισμένο για τις 16 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μαζί τους στην Ελλάδα πρόκειται να φέρουν και τα περσινά τους... λάφυρα!

Συγκεκριμένα μετά το τουρ που οργάνωσε στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τα κύπελλα των Champions League, Premier League, FA Cup και στην Αθήνα!

Τα τελευταία δυο μάλιστα θα παρουσιαστούν στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην πλατεία Κοραή στις 16 Αυγούστου, με τους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στη ζώνη της UEFA.

Παράλληλα οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να γνωρίσουν και τους δυο πρώην ποδοσφαιριστές των Citizens, Σον Ράιτ Φίλιπς και Νέντουμ Ονουόχα που θα βρίσκονται στη χώρα μας εκ μέρους του κλαμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα