Τελικός Champions League 2023: Περήφανος για τους παίκτες του ο Ιντσάγκι

inzaghi_inter

bet365

Μπορεί η ομάδα του να έχασε στον τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Σιμόνε Ιντσάγκι μετά το τέλος του ματς τόνισε πως εκείνος και οι παίκτες του θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για την προσπάθειά τους.

Η Ίντερ είδε τα όνειρά της για μια σχεδόν απροσδόκητη κατάκτηση του Champions League να... ψαλιδίζονται από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε 1-0 τους Νερατζούρι. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι σε δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sports μετά το ματς πάντως, συνεχάρη τους παίκτες του και υπογράμμισε πως όλοι στον σύλλογο του Μιλάνου θα πρέπει να νιώθουν υπερηφάνεια.

«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν υπέροχοι. Έκαναν ένα τεράστιο ματς και είναι μία δύσκολη στιγμή, χάσαμε έναν τελικό που θέλαμε πολύ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν θα άλλαζα με τους παίκτες μου κανέναν και είδατε τον λόγο, ήταν τέλειοι σαν ομάδα, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεχθήκαμε ελάχιστες φάσεις. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα κάναμε. Υπέροχοι ήταν και οι οπαδοί μας. Όλος ο κόσμος είδε ότι η Ίντερ έπαιξε ένα σοβαρό παιχνίδι.

Υπάρχει μεγάλη λύπη, οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ο πέμπτος μας τελικός μέσα σε είκοσι μήνες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα