Ίντερ: Συμφωνία με τον Μπαστόνι για νέο συμβόλαιο

Ίντερ: Συμφωνία με τον Μπαστόνι για νέο συμβόλαιο

Ίντερ: Συμφωνία με τον Μπαστόνι για νέο συμβόλαιο

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η Ίντερ κατόρθωσε να φτάσει σε συμφωνία με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2028.

Η πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά τη νέα νίκη κόντρα στην Μίλαν δεν ήταν το μοναδικό ευχάριστο νέο της εβδομάδας για την Ίντερ. Σύμφωνα με τον Ματέο Μπαρτζάγκι του SkySport Ιταλίας, οι «νεραντζούρι» συμφώνησαν με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι για την υπογραφή νέου συμβολαίου καταφέρνοντας έτσι να κρατήσουν τον έναν εκ των δύο βασικών στόπερ τους, αφού ο Σκρίνιαρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη.

Για να συμβεί αυτό, η Ίντερ χρειάστηκε να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού στο νέο πενταετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 24χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός οι απολαβές του θα φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Φέτος, ο Μπαστόνι έχει πραγματοποιήσει 41 συμμετοχές με τους «νεραντζούρι» έχοντας δώσει και έξι ασίστ σε 3.207 αγωνιστικά λεπτά.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη (17/05) κυκλοφόρησε πως ξεκίνησαν οι επαφές και για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της, Σιμόνε Ιντζάγκι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα