Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης: Με συνταγή «Μπερναμπέου» η ενδεκάδα των Μαδριλένων

Νίκος Κικίδης
Benzema

bet365

Ίδια και απαράλλαχτη παρέμεινε η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς κόντρα στην Τσέλσι, με τον Κάρλο Αντσελότι να εμπιστεύεται τους έντεκα παίκτες που νίκησαν τους Μπλε στο « Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης για την αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών του Champions League. Ο Κάρλο Αντσελότι ψήφισε τη... συνταγή του πρώτου μεταξύ τους αγώνα και εμπιστεύτηκε την ίδια ενδεκάδα που νίκησε τους Μπλε με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Κάπως έτσι η αμυντική γραμμή απαρτίζεται από τους Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα και Καμαβινγκά, η μεσαία από τους Κρόος, Μόντριτς και Βαλβέρδε, ενώ την επιθετική τριπλέτα απαρτίζουν οι Ροντρίγκο, Βινίσιους και Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα