Λουκάκου: Το τρομερό σερί στα πέναλτι που συνεχίστηκε κόντρα στην Μπενφίκα (vids)

Ο Λουκάκου δεν έχει χάσει πέναλτι εδώ και σχεδόν έξι χρόνια!

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεχάσει τι πάει να πει χαμένο πέναλτι, φτάνοντας τα 23 σερί εύστοχα χτυπήματα με αυτό απέναντι στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η Ίντερ έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, επικρατώντας της Μπενφίκα στη Λισαβόνα με 2-0. Ο Νικολό Μπαρέλα άνοιξε τον δρόμο της νίκης, ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν εκείνος που σφράγισε το μεγάλο διπλό στο 82ο λεπτό και το έκανε με έναν τρόπο στον οποίο αποδεικνύεται μετρ τα τελευταία χρόνια: με εκτέλεση πέναλτι.

Ο θηριώδης Βέλγος στράικερ νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο οποίος έπεσε στη σωστή γωνία, αλλά δεν μπόρεσε να σπάσει το απίθανο σερί που τρέχει ο πρώτος από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το 23ο σερί εύστοχο πέναλτι του Λουκάκου, ένα σερί που κρατάει σχεδόν έξι ολόκληρα χρόνια!

Η τελευταία του αποτυχημένη εκτέλεση καταγράφηκε στις αρχές της σεζόν 2017/18 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στη Λέστερ και τον Κάσπερ Σμάιχελ. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, το χαμένο του πέναλτι δεν συνιστούσε είδηση αφού στις πρώτες 16 εκτελέσεις του είχε νικηθεί ή αστοχήσει πέντε φορές. Πλέον, το κοντέρ γράφει το εντυπωσιακό 34 στα 39!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα