Λουκάκου: Το τρομερό σερί στα πέναλτι που συνεχίστηκε κόντρα στην Μπενφίκα (vids)

Ο Λουκάκου δεν έχει χάσει πέναλτι εδώ και σχεδόν έξι χρόνια!

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεχάσει τι πάει να πει χαμένο πέναλτι, φτάνοντας τα 23 σερί εύστοχα χτυπήματα με αυτό απέναντι στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η Ίντερ έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, επικρατώντας της Μπενφίκα στη Λισαβόνα με 2-0. Ο Νικολό Μπαρέλα άνοιξε τον δρόμο της νίκης, ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν εκείνος που σφράγισε το μεγάλο διπλό στο 82ο λεπτό και το έκανε με έναν τρόπο στον οποίο αποδεικνύεται μετρ τα τελευταία χρόνια: με εκτέλεση πέναλτι.

Ο θηριώδης Βέλγος στράικερ νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο οποίος έπεσε στη σωστή γωνία, αλλά δεν μπόρεσε να σπάσει το απίθανο σερί που τρέχει ο πρώτος από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το 23ο σερί εύστοχο πέναλτι του Λουκάκου, ένα σερί που κρατάει σχεδόν έξι ολόκληρα χρόνια!

Η τελευταία του αποτυχημένη εκτέλεση καταγράφηκε στις αρχές της σεζόν 2017/18 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στη Λέστερ και τον Κάσπερ Σμάιχελ. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, το χαμένο του πέναλτι δεν συνιστούσε είδηση αφού στις πρώτες 16 εκτελέσεις του είχε νικηθεί ή αστοχήσει πέντε φορές. Πλέον, το κοντέρ γράφει το εντυπωσιακό 34 στα 39!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα