Ντοναρούμα: «Απογοήτευση για τον αποκλεισμό, δεν μετανιώνω που πήγα στην Παρί»

Νίκος Κικίδης
Ντοναρούμα: «Απογοήτευση για τον αποκλεισμό, δεν μετανιώνω που πήγα στην Παρί»

bet365

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Παρί από το Champions League εμφανίστηκε ο Ντοναρούμα, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει για τη μεταγραφή του στους Παριζιάνους.

Ακόμη ένας αποκλεισμός στην Ευρώπη για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τη Μπάγερν στο Μόναχο και αποχαιρέτησε από νωρίς το Champions League.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα εμφανίστηκε απογοητευμένος στις πρώτες του δηλώσεις, όμως ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να μετακομίσει στο Παρίσι.

«Δυστυχώς έτσι είναι το Champions League, κρίνεται στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο μέρος είχαμε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, μετά δεχτήκαμε ένα γκολ από το πρώτο λάθος. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Είμαστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα» ανέφερε αρχικά, προτού συνεχίσει:

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην Παρί, στηρίζω το κλαμπ και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του. Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα εγώ», ενώ στη συνέχεια έδωσε το δικό του σχόλιο για την πρόκριση της πρώην του ομάδας, Μίλαν, στα προημιτελικά:

«Είμαι χαρούμενος, είναι ένα μεγάλο σημάδι για το ιταλικό ποδόσφαιρο» κατέληξε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα