Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Κρόος και Τσουαμενί στο «Άνφιλντ»

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Κρόος και Τσουαμενί στο «Άνφιλντ»

bet365

Ο Τόνι Κρόος και ο Ορελιέν Τσουαμενί δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές παιχνίδι του Champions League με τη Λίβερπουλ την Τρίτη (21/02).

Η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, θα ταξιδέψει στο Άνφιλντ για την... αναβίωση του περυσινού τελικού με τη Λίβερπουλ χωρίς δύο βασικά γρανάδια της μεσαία γραμμής.

Δύο από τα αστέρια πρώτης επιλογής του Κάρλο Αντσελότι οι Τόνι Κρόος και Ορελιέν Τσουαμενί έμειναν εκτός λίστας της «βασίλισσας».

Ο έμπειρος Λούκα Μόντριτς θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Ερνέστο Βαλβέρδε, Εντουάρντο Καμαβίνγκα, Μάριο Μάρτιν, Σέρχιο Αρίμπας και Ντάνι Θεμπάγιος.

Θυμίζουμε ότι οι Καμαβιγγκά και Θεμπάγιος αποτέλεσαν τους παρτενέρ του Κροάτη στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης το Σαββατοκύριακο.

Ο Κρόος εξακολουθεί να μην είναι καλά, αφού έχασε την Τετάρτη την αναμέτρηση με την Έλτσε στο Μπερναμπέου λόγω ασθένειας, ενώ ο Τσουαμένι δεν έχει συνέλθει ακόμα από τη γρίπη.

Σύμφωνα με το Relevo, ο Γερμανός διεθνής υπέστη μια λοίμωξη στο εντερικό σύστημα που επηρέασε άσχημα το βάρος και τη μυϊκή του μάζα.

Εν τω μεταξύ, ο Καρίμ Μπενζεμά που μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα του Αντσελότι το τελευταίο διάστημα, καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις λόγω του τραυματισμού στον προσαγωγό που υπέστη παραμονές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποχώρησε νωρίς κατά τη διάρκεια της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 επί της Έλτσε την περασμένη Τετάρτη συμπεριλήφθηκε στη λίστα για το μεγάλο ματς με τους «Reds».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα