Τελικός Champions League: Χιλιάδες μηνύσεις εναντίον της UEFA!

Τελικός Champions League: Χιλιάδες μηνύσεις εναντίον της UEFA!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Τελικός Champions League: Χιλιάδες μηνύσεις εναντίον της UEFA!

bet365

Περίπου 2600 οπαδοί της Λίβερπουλ στρέφονται εναντίον της UEFA και ζητούν αποζημίωση για τα όσα βίωσαν στον τελικό του Champions League.

Η UEFA φέρει την «πρωταρχική ευθύνη» για τις καταστροφικές οργανωτικές αποτυχίες και αποτυχίες ασφάλειας που μετέτρεψαν τον τελικό του Champions League της περασμένης σεζόν ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ σε μια φρικτή, τραυματική εμπειρία για χιλιάδες οπαδούς, κατέληξε η ίδια η επιτροπή της... UEFA.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ περνούν στην αντεπίθεση και δεν αφήνουν το θέμα να λήξει. Ειδικότερα, περίπου 2600 φίλοι της ομάδας θα κινηθούν νομικά εναντίον της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα διεκδικήσουν αποζημίωση, αφού βρέθηκαν στις χαοτικές σκηνές στον τελικό του Champions League.

Η UEFA πρόκειται να ανακοινώσει ένα ειδικό πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων για τους οπαδούς, ωστόσο τρεις δικηγορικές εταιρείες εκπροσωπούν τους ενάγοντες, οι οποίοι τονίζουν ότι υπέστησαν σοκ και όχι μόνο έξω από το Stade de France, όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και σπρέι πιπεριού εναντίον τους σε κλειστούς χώρους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα