Μέσι: Επιστρέφει τη Δευτέρα στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος με Μπάγερν

Newsroom
Μέσι: Επιστρέφει τη Δευτέρα στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος με Μπάγερν

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τη Μονακό, όμως από τη Δευτέρα (13/2) θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα από το ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ για το κύπελλο Γαλλίας και θεωρήθηκε αμφίβολος για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο «Παρκ ντε Πρενς» για τους «16» του Champions League (14/2).

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ επιβεβαίωσε πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με την Μονακό (11/2) για το πρωτάθλημα αλλά τη Δευτέρα (13/2) θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Ο «Λίο» διανύει εξαιρετική σεζόν και σε συλλογικό επίπεδο, καθώς μετράει 15 γκολ και 14 ασίστ σε 25 εμφανίσεις με τους Παριζιάνους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα