Ο αδερφός του Μέσι τα πήρε όλα πίσω για την Μπαρτσελόνα: «Ζητώ συγγνώμη, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας»

Ο αδερφός του Μέσι τα πήρε όλα πίσω για την Μπαρτσελόνα: «Ζητώ συγγνώμη, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας»

Ο αδερφός του Μέσι τα πήρε όλα πίσω για την Μπαρτσελόνα: «Ζητώ συγγνώμη, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας»

bet365

Ο Ματίας Μέσι προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και του Τζουάν Λαπόρτα, αλλά ανασκεύασε πλήρως λίγες ώρες αργότερα ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους των Μπλαουγκράνα.

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι δεν έπαψε ποτέ να συνδέεται με την Μπαρτσελόνα ακόμα και μετά τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα σενάρια επιστροφής παραμένουν ζωντανά όσο ο ίδιος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο, αν και οι πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού του, Ματίας, φάνηκε να ξεκαθαρίζουν πως η οικογένεια Μέσι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να γυρίσει πίσω στους Μπλαουγκράνα.

Ο Ματίας Μέσι εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τζουάν Λαπόρτα και της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω ένα κλιπ της SPORT (σ.σ ισπανική εφημερίδα) που λέει ότι ο Μέσι θα πρέπει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, γέλασα και είπα ότι δεν θα επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός. Μεταξύ άλλων θα ήταν να διώξουμε τον Λαπόρτα. Οι άνθρωποι στη Βαρκελώνη δεν τον υποστήριξαν.

Οι οπαδοί θα έπρεπε να κάνουν καμιά πορεία ή κάτι τέτοιο για να φύγει ο Λαπόρτα και να μείνει ο Μέσι, αλλά οι Ισπανοί είναι προδότες. Σας το λέω για να βγει από μέσα μου και να μην ακούμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους ήξερε πιο πριν»

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα τα πήρε όλα... πίσω. Με ανάρτησή του στο Instagram, ο μεγαλύτερος αδερφός του Λέο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Μπάρτσα και χαρακτήρισε την Καταλονία το δεύτερο σπίτι της οικογένειας Μέσι, τονίζοντας ότι οι αρχικές δηλώσεις του έγιναν κατά τη διάρκεια ενός stream με τον γιο του και μερικούς φίλους στο Twitch.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μετά από όσα είπα στα social media. Ήμουν μόνο μαζί με τον γιο μου και κάτι φίλους και κάναμε πλάκα. Πώς γίνεται να σκεφτώ κάτι τέτοιο για μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και την ιστορία της; Τον σύλλογο που μας έδωσε τόσα πολλά στην οικογένειά μου και στον Λέο;
Για μας, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη σε όλους, ειδικά στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι έχω λογαριασμό μόνο στο Instagram
»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα