Champions League: Τα πιο πιθανά ζευγάρια για τους «16», πάμε Λίβερπουλ-Μπάγερν

Newsroom
Champions League: Τα πιο πιθανά ζευγάρια για τους «16», πάμε Λίβερπουλ-Μπάγερν

bet365

Σε ποσοστό περίπου 40% το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Μπάγερν Μονάχου είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κληρωθεί στην φάση των «16» του Champions League.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πασίγνωστου MisterChip, οι «ρεντς» του Μέρσεϊσαϊντ με τους Βαυαρούς είναι το πιο πιθανό ζευγάρι για τον γύρο των «16» του Champions League (39,86%), κάτι που σημαίνει πως ο Σαντιό Μανέ θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα σ' αυτή την περίπτωση.

Αρκετές πιθανότητες πάνω από τον μέσο όρο που κινούνται τα περισσότερα ζευγάρια συγκεντρώνουν κι εκείνα των Μπάγερν Μονάχου - Ίντερ (23,92%), Άιντραχτ - Νάπολι και Μπ.Ντόρτμουντ - Νάπολι (22,27%) και Λειψία - Νάπολι (21,41%). Πάνω από 20% συγκεντρώνει οριακά και το Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ (20,31%).

Τις λιγότερες πιθανότητες που είναι γύρω στο 11% συγκεντρώνουν τα Ρεάλ Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ και Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν (11,35%), Μπενφίκα - Κλαμπ Μπριζ και Πόρτο - Παρί Σεν Ζερμέν (11,2%),

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα