Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου είναι στο Λας Βέγκας: Γιγαντοοθόνη, πισίνες και ποτά για το Ch. League (vids)

Newsroom
Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου είναι στο Λας Βέγκας: Γιγαντοοθόνη, πισίνες και ποτά για το Ch. League (vids)

bet365

Το Stadium Swim αποτελεί το καλύτερο μέρος για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα, μετά τις εξέδρες του γηπέδου που αγωνίζεται.

Για κάθε ποδοσφαιρόφιλο το καλύτερο μέρος για να δει έναν αγώνα, είναι οι εξέδρες του γηπέδου. Αν όμως για τον Α ή Β λόγο δεν μπορεί να γίνει αυτό, η επόμενη επιλογή είναι μπροστά από μία μεγάλη οθόνη, με παρέα και τα απαραίτητα παρελκόμενα.

Αυτό, στην πιο extra large έκδοσή του, το προσφέρει το Stadium Swim που βρίσκεται στο Λας Βέγκας και είναι αυτό που καταλαβαίνει κανείς από το όνομά του. Πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο στην ταράτσα του ξενοδοχείου Circa, το οποίο διοργανώνει events για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που γίνονται στο πλανήτη, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και οι αγώνες του Champions League.

Εκεί λοιπόν μπορείτε να δείτε τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μία τεραστίων διαστάσεων γιγαντοοθόνη, η οποία συνήθως είναι χωρισμένη σε πολλά κομμάτια, με το μεγαλύτερο να δείχνει το σημαντικότερο ματς. Παράλληλα, όσοι έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο μέρος, μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μία από τις 6 μεγάλες πισίνες, πίνοντας και το ποτό τους και τρώγοντας κάτι από το εστιατόριο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, επειδή μιλάμε για τις ΗΠΑ και ειδικά για το Λας Βέγκας, μία τέτοια απόλαυση, μπορεί να αποτελεί εμπειρία ζωής, αλλά κοστίζει κιόλας. Πολύ ακριβά μάλιστα...

Η γενική είσοδος στον χώρο κάνει 15 δολάρια, αλλά αν θέλει κάποιος να... αράξει σε μία από τις επιλογές που υπάρχουν, θα πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι υδάτινοι καναπέδες για την all day κράτηση, θα πρέπει να έχουν μίνιμουμ κατανάλωσης 600 δολάρια, ενώ για την μισή μέρα το ποσό αυτό πέφτει στα 300 δολάρια. Τα boxes δίπλα από την πισίνα για όλη την μέρα έχουν 800 δολάρια, ενώ τα κρεβάτια είναι πιο οικονομικά καθώς κάνουν 400 δολάρια.

χάρτης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα