Πόρτο - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0: Οι Δράκοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο και μπήκαν στο «κόλπο»

Newsroom
Πόρτο - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0: Οι Δράκοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο και μπήκαν στο «κόλπο»

bet365

Η Πόρτο «λύγισε» τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, νίκησε με 2-0 στο «Ντραγκάο» και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον δεύτερο όμιλο του Champions League. O VAR ακύρωσε από ένα γκολ σε κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος. Δυο ασίστ ο εξαιρετικός Ταρεμί.

Σε ένα ισορροπημένο ματς στο «Ντραγκάο» η Πόρτο νίκησε με 2-0 τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον δεύτερο όμιλο του Champions League. Τριπλή ισοβαθμία με την Πόρτο να ευνοείται από την ισοβαθμία και να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι στην τέταρτη θέση, πίσω από τις Ασπιρίνες μετά την ήττα από την «άχαστη» και πρωτοπόρο Μπριζ.

Οι δυο ομάδες είχαν τις φάσεις τους για να προηγηθούν και είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ στο πρώτο μέρος μέσω VAR. Στο 16' ο δανεικός από την Τσέλσι, Καλούμ Χάντσον Οντόι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υπήρχε φάουλ του Άντριχ στον Εβανίλσον στην αρχή της φάσης. Στο 42' η Πόρτο έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ταρεμί έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Εβανίλσον την «έσπασε» στον Πεπέ, ο οποίος την γύρισε στον Ιρανό που σκόραρε. Το γκολ δεν μέτρησε, καθώς πριν το γκολ ο Καρμό είχα κάνει χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Σικ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ντιόγκο Κόστα τον νίκησε και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταρεμί «καθάρισε» το ματς για τους Δράκους. Στο 69' έβγαλε τη σέντρα ο Ζαϊντού έκανε την καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και άνοιξε το σκορ. Η Λεβερκούζεν πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης αλλά το μόνο που άλλαξε είναι η έκταση του σκορ. Στο 87' ο Ταρεμί έδωσε τη δεύτερη ασίστ του στο ματς με κάθετη πάσα και ο Γκαλένο έκανε το τελικό 2-0. Οι Γερμανοί τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Φρίμπονγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αποτελέσματα

Κλαμπ Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
Πόρτο - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0

Βαθμολογία

  1. Κλαμπ Μπριζ 9 (7-0)
  2. Πόρτο 3 (3-6)
  3. Μπάγερ Λεβερκούζεν 3 (2-3)
  4. Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Πόρτο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα