Γιουβέντους: Ο Ντι Μαρία δεν κατάλαβε ποτέ γιατί ο Αλέγκρι έκανε αλλαγή τον Μίλικ (vid)

Γιουβέντους: Ο Ντι Μαρία δεν κατάλαβε ποτέ γιατί ο Αλέγκρι έκανε αλλαγή τον Μίλικ (vid)

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε αλλαγή τον σκόρερ της Γιουβέντους, Άρεκ Μίλικ στο 70ο λεπτό και με το σκορ στο 1-2, γεγονός που προκάλεσε απορία στον Άνχελ Ντι Μαρία και την οποία εξέφρασε προς τον Πολωνό συμπαίκτη του μετά την ήττα από την Μπενφίκα.

Το κλίμα στη Γιουβέντους χαλάει αργά αλλά σταθερά λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων που αρχίζουν και συσσωρεύονται (τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη), με αποκορύφωμα την τελευταία εντός έδρας ήττα από την Μπενφίκα (1-2) που άφησε τους Μπιανκονέρι για πρώτη φορά χωρίς βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές σε όμιλο Champions League.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο στόχος της πρόκρισης δυσκολεύει επικίνδυνα και τα «σύννεφα» έχουν ήδη μαζευτεί πάνω από το «Juventus Stadium» και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος πέραν της ήττας και της φτωχής εικόνας που παρουσίασε η ομάδα του, επικρίθηκε μετά το παιχνίδι για την επιλογή του να κάνει αλλαγή τον Αρκάντιους Μίλικ σε χρονικό σημείο (70') που η Γιούβε έψαχνε γκολ για να ισοφαρίσει. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε έντονη απορία και στον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος μετά το τελευταίο σφύριγμα απαθανατίστηκε από την κάμερα να τα λέει με τον Πολωνό συμπαίκτη του και να τον ρωτά χαρακτηριστικά για ποιον λόγο ακριβώς βγήκε από το παιχνίδι.

Πάντως, ο ίδιος ο Αλέγκρι τοποθετήθηκε επ' αυτού στη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Έβγαλα τον Μίλικ γιατί δυσκολευόμασταν πολύ με μόνο δύο μέσους. Ο Άνχελ (σ.σ Ντι Μαρία) είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα και χρειαζόταν περισσότερο αγωνιστικό χρόνο για να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση. Έπρεπε να βγάλω έναν στράικερ κι έβγαλα τον Μίλικ, που έδειχνε περισσότερο κουρασμένος»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα