Ρέιντζερς - Νάπολι: Μία μέρα μετά και χωρίς οπαδούς των Παρτενοπέι λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ

Newsroom
Ρέιντζερς - Νάπολι: Μία μέρα μετά και χωρίς οπαδούς των Παρτενοπέι λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ

bet365

Την Τετάρτη (14/09) αντί για την Τρίτη (13/09) θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ρέιντζερς με την Νάπολι για το Champions League λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η UEFA έκανε γνωστό πως το παιχνίδι μεταξύ της Ρέιντζερς και της Νάπολι στην Γλασκώβη για την 2η αγωνιστική του Champions League δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (13/9), αλλά μία ημέρα αργότερα (14/09) εξαιτίας της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, που έχει προγραμματισθεί για τις 19/09 στο Λονδίνο.

Η κατάσταση με τον θάνατο και την κηδεία της έχει επιφέρει αρκετά ζητήματα σχετικά με την εφαρμογή του νόμου κι έτσι ήταν δύσκολο να προλάβουν οι Σκωτσέζοι να οργανώσουν όλα τα απαραίτητα για τον αγώνα μέχρι την Τρίτη (13/09). Γι' αυτό συμφωνήθηκε να γίνει μία διευκόλυνση προς την Ρέιντζερς μετά τις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τον θάνατο της βασίλισσας.

Ακόμη, η UEFA γνωστοποίησε πως λόγω της κατάστασης δεν θα επιτραπεί σε οπαδούς της Νάπολι να δουν το παιχνίδι από το Άιμπροξ κι αντίστοιχα οι φίλοι της Ρέιντζερς δεν θα επιτραπεί να δώσουν το παρών στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα