Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε πανηγύρισε το γκολ της Ατλέτικο ενώ έδινε συνέντευξη (vid)

Newsroom
Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε πανηγύρισε το γκολ της Ατλέτικο ενώ έδινε συνέντευξη (vid)

bet365

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, ο οποίος σκόραρε το παρθενικό του γκολ στο Champions League μέσα σε τρία λεπτά από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή στο ματς της Νάπολι με τη Λίβερπουλ, είχε στον νου του την εξέλιξη του αγώνα της Ατλέτικο και φυσικά πανηγύρισε το νικητήριο γκολ της ομάδας του πατέρα του!

Η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι συνέτριψε τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ με 4-1 στο στάδιο «Diego Armando Maradona» της ιταλικής πόλης. Ο μεγαλύτερος γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζιοβάνι, ήταν υπεύθυνος για το τρίτο γκολ των παρτενοπέι εκπληρώνοντας έτσι το όνειρό του να παίξει και να σκοράρει στη διοργάνωση των αστεριών.

Ο Αργεντινός μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του, κι ενώ έδινε συνέντευξη πληροφορήθηκε για το γκολ του Γκριεζμάν που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του πατέρα του και η αντίδρασή του ήταν ακαταμάχητη!

Ο «El Cholito» άρχισε να φωνάζει «Vamos carajo», πανηγυρίζοντας με χαρά το γκολ. Όταν ο Ιταλός δημοσιογράφος είδε την αντίδραση του παίκτη, του ζήτησε να μην αποκαλύψει το αποτέλεσμα, o Σιμεόνε απάντησε ότι δεν θα πει κάτι, ενώ συνέχισε να φωνάζει «Vamos carajo».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα