Ζέκα: «Eίναι μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ζέκα: «Eίναι μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου» (vid)

bet365

Ο Ζέκα μίλησε μετά τη μεγάλη πρόκριση της Κοπεγχάγης στην Τραπεζούντα και χαρακτήρισε την πρόκριση στου ομίλους του Champions League ως μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Ο Zέκα πριν δέκα μήνες βίωσε μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του όταν υπέστη τη ρήξη χιαστών, όμως πλέον είναι εδώ! Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος χαφ αγωνίστηκε 180 λεπτά συν τις καθυστερήσεις στα δυο ματς με την Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα - Μανώλη Σιώπη και ηγήθηκε στην πρόκριση των πρωταθλητών Δανίας στο Champions League. Ο 34χρονος χαφ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε φάση ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μετά τη «μάχη» της Τραπεζούντας χαρακτήρισε αυτή τη στιγμή ως μια από τις καλύτερες της καριέρας του.

«Είμαστε στο Champions League! Ένα πολύ δύσκολο ματς, τρελή ατμόσφαιρα, έπαιζαν με... έναν παίκτη παραπάνω σήμερα αλλά τα καταφέραμε. Οι οπαδοί μας ήταν λιγότεροι από εκείνους της Τραμπζονσπόρ αλλά έκαναν καταπληκτική δουλειά, νικήσαμε για εμάς αλλά και γι’ αυτούς. Αυτή είναι η καλύτερη αίσθηση στον κόσμο. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ζέκα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα