Champions League: Η καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης της περασμένης σεζόν «διέρρευσε» στο διαδίκτυο

Newsroom
 Champions League: Η καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης της περασμένης σεζόν «διέρρευσε» στο διαδίκτυο

bet365

Η καλύτερη ενδεκάδα του Champions League της περασμένης σεζόν «διέρρευσε» στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη αποκάλυψη που θα γίνει αύριο (25/8) στο πλαίσιο της φετινής κλήρωσης των ομίλων.

Η καλύτερη ενδεκάδα του Champions League της σεζόν 2021/22 διέρρευσε στο διαδίκτυο από την τεχνική έκθεση της UEFA με τέσσερις παίκτες της φιναλίστ Λίβερπουλ να συμπεριλαμβάνονται.

Φυσικά πρωταγωνιστούν και οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε των «reds» στον τελικό του Παρισίου. Ο λόγος για τους: Καρίμ Μπενζεμά, Βινίσιους Τζούνιορ, Λούκα Μόντριτς και Τιμπό Κουρτουά.

Ο Μπενζεμά πρωταγωνίστησε καθώς πέτυχε 15 γκολ πολλά εκ των οποίων μετά από συνεργασία με τον Βινίσιους Τζούνιορ, με τον Μόντριτς να «λάμπει» στη μεσαία γραμμή και τον Τιμπό Κουρτουά να αποδεικνύεται ένας από τους κορυφαίους κίπερ των τελευταίων ετών.

Από τη Λίβερπουλ, συμπεριλήφθηκαν οι: Φαμπίνιο, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον και Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Την καλύτερη ενδεκάδα συμπληρώνουν ο Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντεστερ Σίτι και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ της Τσέλσι (πλέον της Ρεάλ Μαδρίτης).

Κάπως έτσι, δεν υπάρχει χώρος για τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Μοχάμεντ Σαλάχ, που σημείωσαν 13 και 8 γκολ Champions League αντίστοιχα.

Η καλύτερη ενδεκάδα αποφασίστηκε από την τεχνική επιτροπή της UEFA, η οποία περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ο Ρομπέρτο Μαρτίνες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα