Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού 4-0: Οι Ισραηλινοί «στέλνουν» τους Κύπριους στον Ολυμπιακό (vids)

Newsroom
Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού 4-0: Οι Ισραηλινοί «στέλνουν» τους Κύπριους στον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Η Μακάμπι Χάιφα «κλείδωσε» από το πρώτο ματς την πρόκριση στα playoffs του Champions League, καθώς συνέτριψε με 4-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ισραήλ και «στέλνει» τους Κύπριους στον Ολυμπιακό, αν οι Πειραιώτες περάσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Μακάμπι Χάιφα με... ορμή από τον θρίαμβο της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το 4-0 επί του Ολυμπιακού συνέτριψε με το ίδιο σκορ και τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Ισραήλ και είναι με το «ενάμιση πόδι» στα playoffs του Champions League. Στους Πειραιώτες «στέλνει» η Μακάμπι τους πρωταθλητές Κύπρου, καθώς αν η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν περάσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα αποκλειστεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι στα playoffs του Europa League.

Oι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέρος και βρήκαν το πρώτο τους γκολ στο 38' όταν μετά από προσπάθεια του Χαζίζα ο Πέιμπερνς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 54' ο Μοχάμεντ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και στο 60' οι ισορροπίες άλλαξαν μετά την αποβολή του Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 62' ο Μοχάμεντ έκανε το 3-0 και τελείωσε το ματς. Στο 79' ο δις σκόρερ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Πιερότ, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

«Καθάρισε» η Μπόντο Γκλιμτ, μοιρασιά για Καραμπάγκ και Φερεντσβάρος

Εκτός από την Μακάμπι Χάιφα και η Μπόντο Γκλιμτ έκανε «άλμα» πρόκρισης στα playoffs του Champions League. Οι Νορβηγοί «ισοπέδωσαν» εντός έδρας με 5-0 τη λιθουανική Ζαλγκίρις και τελείωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Βέτλεσεν, στο 36' ο Πελεγκρίνο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 58' ο Σάλβεσεν έκανε το 3-0 για τη Μπόντο Γκλιμτ, στο 61' ο Χοϊμπράτεν με το γκολ του έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του και στο 90+3' ο Έσπεγιορντ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Στο Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ και η Φερεντσβάρος έμειναν στην ισοπαλία, με 1-1 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Βουδαπέστης. Στο 17΄ο Μπόλι άνοιξε το σκορ για τους Ούγγρους και στο 34' ο Ογιούσου ισοφάρισε. Στο 45+3' ο Γουάντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Φερεντσβάρος αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα