Σέρι: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού», σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Σέρι: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού», σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

bet365

Στο Ισραήλ υποστηρίζουν ότι στον Ολυμπιακό έχουν εντυπωσιαστεί από τον Σέρι και μάλιστα τονίζουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επικοινώνει με τον ατζέντη του.

O Σερί είναι ο παίκτης που με την απευθείας εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το δρόμο για την επική πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με το sport5.co.il «οι Έλληνες εντυπωσιάστηκαν από τον μεσοεπιθετικό της Μακάμπι Χάιφα στο ζευγάρι των αναμετρήσεών του στα προκριματικά του Champions League»

Ωστόσο δεν μένει εκεί το ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται λόγος για επικοινωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον ατζέντη του 34χρονου μεσοεπιθετικού από το Σουρινάμ (γεννημένος στην Ολλανδία).

Χαρακτηριστικά, τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι: «Ο Ολυμπιακός πήρε τον ατζέντη του για να ελέγξει πότε λήγει το συμβόλαιό του, ποιος είναι ο μισθός του και ποιες είναι οι απαιτήσεις της Μακάμπι Χάιφα».

Δεν αρνήθηκε την επικοινωνία με Ολυμπιακό ο ατζέντης του Σέρι

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του, Μποζούργκι, δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, μιλώντας στο Sport: «Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που ακολουθεί τη Σερί. Έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτήν τη στιγμή είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά στους στόχους του συλλόγου».

Από την πλευρά της, η Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να προσφέρει στον Σέρι συμβόλαιο για ακόμη μια σεζόν, αφού το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της της τρέχουσας περιόδου.

Όπως λένε στο Ισραήλ, παρά τα 34α γενέθλιά του που γιόρτασε πρόσφατα (4/6) στην ομάδα του είναι πολύ εντυπωσιασμένοι από τη φυσική του κατάσταση.

Ο ίδιος, μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το καλοκαίρι στην «Arutz HaSport», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τελειώσει την καριέρα του στη Μακάμπι Χάιφα. Φέτος, απέρριψε την προοπτική της ολλανδικής Τβέντε, καθώς είναι ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου της Μακάμπι, τον εκτιμούν ιδιαίτερα και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό της ομάδας Μπάρακ Μπαχάρ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα