Γαλλική Γερουσία: Τα συμπεράσματα που έβγαλε για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League

Newsroom
Γαλλική Γερουσία: Τα συμπεράσματα που έβγαλε για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League

bet365

Η γαλλική Γερουσία εξήγαγε κάποια συμπεράσματα για το πως θα μπορούσε μελλοντικά να αποφευχθεί ένα χάος αντίστοιχο μ' αυτό στον φετινό τελικό του Champions League μετά από έρευνα που διεξήγαγε.

Η Γερουσία μετά από εβδομάδες έρευνας που έκανε σχετικά με όσα συνέβησαν στον φετινό τελικό του Champions League στο Παρίσι παρουσίασε σήμερα μία λίστα με προτάσεις για να γίνουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαν μελλοντικά να οδηγήσουν στην αποφυγή τέτοιων συμβάντων.

Η πρώτη αλλαγή αφορούσε τα εισιτήρια και το να γίνει υποχρεωτική η χρήση εισιτηρίων που δεν μπορούν να παραβιαστούν μαζί με αξιόπιστές συσκευές ελέγχου για τις ποδοσφαριικές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα πρέπει να προβλεφθεί και μία λύση για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το είδος του εισιτηρίου.

Ακόμη, η Γερουσία πρότεινε να υπάρξει καλύτερος σχεδιασμός αναφορικά με την είσοδο και την έξοδο από το γήπεδο. Πρέπει να προφλεθεί η ύπαρξη εναλλακτικών διαδρομών, καθώς άλλες που θα χρησιμοποιύνται από άτομα με ειδικές ανάγκες. Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη δημιουργίας ενός δόγματος για το πως θα χρησιμοποιούνται τα δακρυγόνα από τις αστυνομικές δυνάμεις για να μην επηρεάζονται απ' αυτά άνθρωποι που δεν προκαλούν κάποιον κίνδυνο.

Αυτές καθώς και όλες οι υπόλοιπες προτάσεις που βγήκαν από τα συμπεράσματα της έρευνας κοινοποιήθηκαν στην UEFA, την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το γαλλικό κράτος, στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών του Παρισιού, καθώς και στην SNCF (κρατική σιδηροδρομική εταιρεία της Γαλλίας).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα