Δήμαρχος Μαδρίτης: «Ο Κουρτουά και εγώ έχουμε κάνει ειρήνη. Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας»

Δήμαρχος Μαδρίτης: «Ο Κουρτουά και εγώ έχουμε κάνει ειρήνη. Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας»

Newsroom
Δήμαρχος Μαδρίτης: «Ο Κουρτουά και εγώ έχουμε κάνει ειρήνη. Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας»

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα έβαλε τέλος στη διαμάχη του με τον Τιμπό Κουρτουά στα μικρόφωνα του «El Chirinquito» μετά τα λόγια του στο Δημαρχείο της Μαδρίτης.

Ο Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα, δήμαρχος της Μαδρίτης, ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με τις αμφιβολίες για την σχέση του με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, μετά την... ατάτα του, και τη διαμάχη για την άμεση αφαίρεση του κασκόλ της ομάδας από την πλατεία Cibeles κατά τους εοαρτασμούς του 14ου Champions League.

Ερωτηθείς γιατί έβγαλε αμέσως το κασκόλ της Ρεάλ τόνισε: «Ήξερα ότι θα με ρωτούσες. Ένα... πιστεύεις πραγματικά ότι ο δήμαρχος της Μαδρίτης ξέρει πότε βάζει ή βγάζει το κασκόλ του; Ούτε στην Cibeles ούτε στην πλατεία του Ποσειδώνα πέρυσι. Τεχνικά πράγματα. Στον Ποσειδώνα το κασκόλ ήταν όλη νύχτα γιατί η ομάδα δεν πήγε στην πηγή λόγω πανδημίας, και έμεινε ως φόρος τιμής. Δεν συμμετείχα σε αυτή την απόφαση, μπορώ να το εγγυηθώ».

Ο ρεπόρτερ από το «El Chiringuito» ρώτησε τον Αλμέδια και για τη σχέση του με τον Τιμπό Κουρτουά, αφότου του είπε στη δεξίωση του Δημαρχείου ότι «επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα με αγάπη: όσοι από εμάς κλάψαμε μαζί σας στη Λισαβόνα (σ.σ. στον χαμένο τελικό της Ατλέτικο το 2014) είμαστε επίσης στην σωστή πλευρά της ιστορίας».

Με αυτά τα λόγια, ο Μαρτίνεθ-Αλμέιδα έστειλε μήνυμα στον Βέλγο τερμα είχε πει «τώρα είμαι στην καλή πλευρά της ιστορίας».

«Ο Κουρτουά κι εγώ... Ναι. Είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας, για την οποία έχουμε κάνει ειρήνη, δεν υπάρχει πρόβλημα», απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα