Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους έκλεισε το μάτι στον Κλοπ δευτερόλεπτα πριν σκοράρει στον τελικό (vid)

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους έκλεισε το μάτι στον Κλοπ δευτερόλεπτα πριν σκοράρει στον τελικό (vid)

bet365

Λίγα δευτερόλεπτα πριν σκοράρει στον τελικό του Champions League και χαρίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης το 14ο τρόπαιο, ο Βινίσιους χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 59ο λεπτό και χάρισε με αυτόν τον τρόπο στη Ρεάλ Μαδρίτης την 14η κατάκτηση τροπαίου στο Champions League. Η εξέλιξη του Βινίσιους είναι ραγδαία από τη στιγμή μάλιστα που έκλεισε τη φετινή σεζόν με 22 γκολ, ενώ πέρυσι είχε βρει μόλις έξι φορές δίχτυα.

Ακόμα και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να δείξει τον σεβασμό του για τον 21χρονο αστέρα, στον πυρετό της μάχης κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League. Την ώρα που ο Βινίσιους ήταν κοντά στον πάγκο των «Reds» χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στον Κλοπ πριν λάβει ένα «high-five» από τον Γερμανό προπονητή.

Ωστόσο, ο Κλοπ δεν ήξερε, ότι ο Βινίσιους δευτερόλεπτα αργότερα θα πανηγύριζε βάζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στο σκορ. Ενδεχομένως ο τεχνικός της Λίβερπουλ θα ήθελε να αποσυντονίσει περισσότερο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να μην φτάσει στην περιοχή της ομάδας του και στο τέλος σκοράρει.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα