Champions League: Ο Αντσελότι δεν ξεχνά τον τελικό του 2005

Newsroom
Champions League: Ο Αντσελότι δεν ξεχνά τον τελικό του 2005

bet365

O Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τον Μπενζεμά, εμφανίστηκε ήρεμος, αλλά δεν ξέχασε τον τελικό του 2005, όταν και έχασε από τη Λίβερπουλ!

«Ο Μπενζεμά έχει μεγάλη προσωπικότητα και ηγετικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Δεν αλλάζει η ποιότητά του, η οποία συνεχίζει να είναι τεράστια. Είναι ταπεινός και γίνεται ολοένα και καλύτερος» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντσελότι.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ήρεμος, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τον τελικό του 2005, όταν βρήκε απέναντι του τη Λίβερπουλ «Απολαμβάνω πολύ την περίοδο που ζω σε αυτό το κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Θα αγχωθώ λίγο πριν το ματς, αλλά με βοηθούν οι παίκτες μου, με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η νίκη στον τελικό του Champions League είναι κάτι που ονειρεύεσαι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό είναι ο πέμπτος μου ως προπονητής και έχω καλές αναμνήσεις από όλους. Ο καλύτερος ήταν το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ, τον οποίο και χάσαμε. Ολα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ο Αντσελότι στάθηκε και στη στήριξη που θα έχει από το... μπλε κομμάτι του Λίβερπουλ, τονίζοντας: «Ξέρω ότι αύριο θα είναι μαζί μας οι φίλοι της Εβερτον λόγω της κόντρας με τη Λίβερπουλ. Έχω καλές αναμνήσεις από την εποχή μου στο Λίβερπουλ, στο μπλε κομμάτι της».

Οσο για το αν αξίζει η Ρεάλ να πάρει το 14ο τρόπαιο, ο Αντσελότι απάντησε: «Αξίζαμε να φτάσουμε στον τελικό: είχαμε ποιότητα, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα φτάσεις εκεί. Η ιστορία του συλλόγου μας έχει δώσει δύναμη σε δύσκολες στιγμές. Για να το κερδίσουμε, πρέπει να το αξίζουμε και αύριο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα