Αντσελότι: «Μπαπέ; Δε θα μιλήσω ποτέ για παίκτες που δεν είναι στη Ρεάλ»

Αντσελότι: «Μπαπέ; Δε θα μιλήσω ποτέ για παίκτες που δεν είναι στη Ρεάλ»

Newsroom
Αντσελότι: «Μπαπέ; Δε θα μιλήσω ποτέ για παίκτες που δεν είναι στη Ρεάλ»

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατέστησε σαφές ότι «σεβόμαστε τις αποφάσεις όλων» και τόνισε ότι η προσοχή όλων είναι στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ενώπιον των μέσων ενημέρωσης στο Open Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League το Σάββατο, 28 Μαΐου όπου ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για την περίπτωση του Κιλιάν Μπαπέ, αποφεύγοντας να σχολιάσει το οτιδήποτε.

«Είναι πολύ ξεκάθαρο για εμάς. Πρέπει να σκεφτούμε αυτά που πρέπει να σκεφτούμε. Ποτέ δεν μιλάμε για παίκτες από άλλους συλλόγους. Σεβόμαστε όλες τις αποφάσεις που παίρνουν και σεβόμαστε όλους τους συλλόγους. Είναι πολύ απλό αυτό που πρέπει να σκεφτούμε : να προετοιμαστούμε καλά για τον τελικό», τόνισε αρχικά.

«Σέβομαι τη δουλειά σου, αλλά δεν θα μιλήσω ποτέ για παίκτες που δεν είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε αργότερα όταν δημοσιογράφος του ζήτησε να τοποθετηθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης Μπαπέ και την πιθανότητα απογοήτευσης.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι είναι πιο δύσκολο να το Champions League καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας, σε αντίθεση με ότι που δήλωσε προ ημερών ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Το να νικάς είναι δύσκολο. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Στο Champions League δεν μπορείς να αποτύχεις, σε ένα πρωτάθλημα έχεις χρόνο οπότε αν χάσεις ένα παιχνίδι μπορείς να το διορθώσεις στη συνέχεια. Στο Champions League δεν πρέπει να αποτύχεις. Πιστεύω ότι και τα δύο είναι δύσκολα και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Ερωτηθείς για το ποιος παίκτης της Ρεάλ θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά προπονητής, ανέφερε: «Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, δεν είμαι σίγουρος... Ο Νάτσο νομίζω. Δεν θέλουν πραγματικά εξαιτίας του περιβάλλοντος. Βλέπουν τις δυσκολίες στη λήψη αποφάσεων. Τακτικά μπορούν να το κάνουν χωρίς πρόβλημα. Αυτό που δεν θέλουν είναι να μπουν στην διαπροσωπική σχέση. Η τεχνική πλευρά έχει αλλάξει και η σχέση των ανθρώπων επίσης. Πριν είχες 16 παίκτες και 3 προπονητές. Τώρα έχεις 25 παίκτες και 22 άτομα στο προπονητικό επιτελείο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα