Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Η διπλή ευκαιρία του Γκρίλις με το σκορ στο 0-1 (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Η διπλή ευκαιρία του Γκρίλις με το σκορ στο 0-1 (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε δύο απίθανες ευκαιρίες με τον Τζακ Γκρίλις μέσα σε 30 δευτερόλεπτα για το 0-2 και το πλήρωσε, μόλις λίγα λεπτά αργότερα με την απόλυτη ανατροπή από τα γκολ του Ροντρίγκο.

Μέχρι το 90' η Μάντσεστερ Σίτι κρατούσε «σφιχτά» το υπέρ της προβάδισμα, φτάνοντας πολύ κοντά στο να το διπλασιάσει στο 87' και να σφραγίσει την πρόκριση μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πρωταγωνιστής ο Τζακ Γκρίλις, ο οποίος με διαφορά μισού λεπτού απείλησε πρώτα με τη σέντρα-σουτ που αποσόβησε στη γραμμή ο Φερλάν Μεντί και με τον Φιλ Φόντεν να μη μπορεί να τη σπρώξει στα δίχτυα. Και σε δεύτερο χρόνο, ο Άγγλος εξτρέμ πλάσαρε ελάχιστα έξω από διαγώνια θέση, χάνοντας διπλή ευκαιρία για το 0-2. Γεγονός που το πλήρωσε ακριβά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ του Ροντρίγκο σε 82'' έκανε την ολική ανατροπή μέχρι το 90+1'!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα