Η Kingbet έκανε το απόλυτο πάλι κι επιστρέφει με το αγαπημένο σημείο του Σιμεόνε

Newsroom
Η Kingbet έκανε το απόλυτο πάλι κι επιστρέφει με το αγαπημένο σημείο του Σιμεόνε

bet365

Επειτα από το άνετο χτεσινό 2/2 με το over 5,5 κόρνερ της Τσέλσι και το διπλό στο +2 στο ασιατικό χάντικαπ της Βιγιαρεάλ πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αναμετρήσεις από ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Σπουδαία μάχη διεξάγεται για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μάντσεστερ Σίτι. Με συνταγή Σιμεόνε έπαιξαν οι Ισπανοί στον πρώτο αγώνα προσπαθώντας να οδηγήσουν το ματς στο όριο και να το «κλέψουν». Τελικά λύγισαν με 1-0. Ακολούθησε η ήττα με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα από τη Μαγιόρκα. Αυτό ήταν το τέταρτο «0-1» γκολ στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ανώτερη ομάδα, αλλά… ξεζουμίστηκε στο ντέρμπι τίτλου της Πρέμιερ κόντρα στη Λίβερπουλ (2-2). Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Δεν είναι ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγει με τα… μπούνια στην επίθεση εφόσον κέρδισε το πρώτο ματς. Εκτός έδρας έχει τέσσερα under στις πέντε τελευταίες εξόδους, ενώ στις επτά πιο πρόσφατες δέχτηκε μόνο ένα γκολ. Υπό αυτές τις συνθήκες το under στο 1.80 έχει λογική στα προγνωστικά.

Ομόνοια – ΑΕΛ

Στο Κύπελλο Κύπρου αναμένεται να πέσουν κορμιά στον προημιτελικό ανάμεσα στην Ομόνοια και της ΑΕΛ. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι όλη η χρονιά και για τις δύο. Μην ξεχνάμε πως στο πρωτάθλημα έκαναν… μια τρύπα στο νερό, αφού βρέθηκαν στα πλέι άουτ χάνοντας κάθε ελπίδα να βγουν στην Ευρώπη. Μπορούν να το πράξουν μέσω του Κυπέλλου και συνάμα να σώσουν τη χρονιά με την κατάκτησή του.

Η Ομόνοια έχει σύμμαχο την έδρα, αλλά η ΑΕΛ το μομέντουμ συμπληρώνοντας επτά ματς αήττητη. Ο Σάββας Παντελίδης κάνει εξαιρετική δουλειά στους φιλοξενούμενους. Στην Ομόνοια ανέλαβε προσφάτως ο έμπειρος Λένον, αλλά η ομάδα ακόμα δείχνει να ψάχνεται. Τέσσερα σερί under έχουν φέρει μεταξύ τους με πιο πρόσφατο αυτό στο πρωτάθλημα πριν από 20 μέρες στη Λεμεσό με 1-1. Η πρόκριση θα κριθεί στο όριο και με χαμηλό σκορ. Ευλόγως το under συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης στο 1.50!

Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου

Στο μπασκετικό πρόγραμμα διεξάγεται ένα πολύ κομβικό εξ αναβολής ματς στο Λαύριο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κολοσσό. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 7-12 και δίνουν τεράστια μάχη για να βρεθούν στην οκτάδα. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο ήττας.

Ο Κολοσσός βρίσκεται στο 11-8 και φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Είναι σαφέστατα πιο άνετος βαθμολογικά, αν και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς του μετρώντας μόλις 3 νίκες σε 8 αγώνες. Τρεις διαδοχικές νίκες έχουν οι γηπεδούχοι εντός έδρας εις βάρος της ομάδας της Ρόδου και η τεράστια ανάγκη τους μπορεί να οδηγήσει στην τέταρτη. Κάνοντας σύγκριση αποδόσεων καταλήγουμε στην επικράτησή τους σε απόδοση 1.95.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα