Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους: Ντεμπούτο Βλάχοβιτς στο Champions League

Βασίλης Μπαλατσός
Βιγιαρεάλ - Γιουβέντους: Ντεμπούτο Βλάχοβιτς στο Champions League

bet365

O Nτούσαν Βλάχοβιτς ξεκινάει βασικός για τη Γιουβέντους στην έδρα της Βιγιαρεάλ στο πλάι του Μοράτα. «Νοκ άουτ» ο Ντιμπάλα, ενώ ο Ντανίλο θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπονούτσι.

Χωρίς τον Πάουλο Ντιμπάλα θα παραταχθεί η Γιουβέντους στην έδρα της Βιγιαρεάλ για το πρώτο ματς του ζευγαριού για τους «16» του Champions League. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός για προοληπτικούς λόγους, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να παρατάσσει την ομάδα του με ένα κλασικό 4-4-2, έχοντας στη γραμμή κρούσης τους Ντούσαν Βλάχοβιτς - Άλβαρο Μοράτα. Ο Σέρβος φορ θα κάνει απόψει την παρθενική του συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο τεχνικός των «Μπιανκονέρι» κατεβάζει την ομάδα του με μια πειραματική άμυνα, καθώς τη θέση του τραυματία Λεονάρντο Μπονούτσι στο πλάι του Ματίας Ντε Λιχτ θα πάρει ο ακραίος οπισθοφύλακας Ντανίλο, ενώ ο Τζιόρτζιο Κιελίνι βρίσκεται στον πάγκο.

Όσον αφορά την κάτοχο του Europa League, Βιγιαρεάλ ο Ουνάι Έμερι δεν μποιρεί να υπολογίζει στον βασικό του σέντερ φορ, Ζεράρ Μορένο, ενώ στα καλά νέα είναι η επιστροφή του Ετιέν Καπού μετά τοβ μυϊκό του τραυματισμό.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα, Τσουκουέζε, Καπού, Παρέχο, Μορένο, Λο Σέλσο, Ντανζουμά

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέσνι, Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Κουαδράδο, Λοκατέλι, Ραμπιό, Μακένι, Βλάχοβιτς, Μοράτα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα