Ίντερ: «Καμπάνα» δυο αγωνιστικών για Μπαρέλα, χάνει τα ματς με Λίβερπουλ!

Νίκος Κικίδης
Ίντερ: «Καμπάνα» δυο αγωνιστικών για Μπαρέλα, χάνει τα ματς με Λίβερπουλ!

bet365

Σημαντικό πλήγμα για την Ίντερ, καθώς η UEFA επέβαλε τιμωρία δυο αγωνιστικών στον Νικολό Μπαρέλα και τον έθεσε ουσιαστικά νοκ-άουτ από την φάση των «16» του Champions League.

Με μια σημαντική απουσία προετοιμάζεται πλέον η Ίντερ για τα ματς με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο λόγος για τον Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA με «καμπάνα» δυο αγωνιστικών από τη διοργάνωση και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τους διπλούς αγώνες απέναντι στους Reds.

Αιτία δεν είναι άλλη από την γροθιά που έριξε ο Ιταλός στον Έντερ Μιλιτάο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νερατζούρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενέργεια η οποία είχε οδηγήσει στην αποβολή του.

Σύμφωνα πάντως με την «Gazzetta Dello Sport», στο Μιλάνο έχουν αποδεχτεί την απόφαση της UEFA και δεν πρόκειται να καταθέσουν έφεση για τη μείωση της ποινής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα