Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Στη Μπαρτσελόνα όλοι έπαιζαν για έναν Μέσι που περπατούσε»

Newsroom
Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Στη Μπαρτσελόνα όλοι έπαιζαν για έναν Μέσι που περπατούσε»

bet365

Την δική του οπτική πάνω στη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και τις διαφορές που θα αντικρίσει στο Παρίσι σε σύγκριση με τη Μπαρτσελόνα κατέθεσε ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον καλείται να διαχειριστεί μια τελείως διαφορετική κατάσταση σε σύγκριση με εκείνη στη Βαρκελώνη.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους «Μπλαουγκράνα» στο Champions League ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέκου, σχολίασε τη νέα σελίδα στην καριέρα του Αργεντινού και αναφέρθηκε στις έξτρα δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο Παρίσι σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού που είχε συνηθίσει στην Καταλονία.

«Δεν ξέρω τι υπολογισμούς έκανε, αλλά είναι δύσκολο να πας σε ένα άλλο κλαμπ στα 34 και να επιβληθείς. Στη Μπαρτσελόνα όλοι έπαιζαν για τον Μέσι ενώ εκείνος περπατούσε. Δεν έτρεχε πάνω από οκτώ χιλιόμετρα σε κάθε ματς, αλλά όταν έπαιρνε τη μπάλα ήταν αποφασιστικός. Είχε κερδίσει το δικαίωμα να το κάνει» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα