Μάλμε - Γιουβέντους 0-3: Άνετη και... Κυρία στην πρεμιέρα (vid)

Μάλμε - Γιουβέντους 0-3: Άνετη και... Κυρία στην πρεμιέρα (vid)

bet365

Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο, η Γιουβέντους απέδρασε με εύκολο τρίποντο στην πρεμιέρα από την έδρα της Μάλμε (0-3).

Το πιο αρνητικό ξεκίνημα εντός συνόρων δεν ήταν ικανό να λερώσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι πρεμιέρας. Η Γιουβέντους άφησε στην άκρη τα τρία ματς χωρίς νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα και «καθάρισε» ως όφειλε τη Μάλμε στη Σουηδία, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (0-3), αποκτώντας από την αρχή την υπεροχή πρόκρισης στον όμιλο παρέα με το έτερο φαβορί, Τσέλσι.

Οι Μπιανκονέρι δεν αντιμετώπιζαν πίεση από τους γηπεδούχους του Γιαν Νταλ Τόμασον και στο 23' έκαναν την αρχή στα γκολ, με τον Άλεξ Σάντρο να παίρνει ωραία κεφαλιά «ψαράκι» από τη σέντρα του Κουαδράδο για το 1-0. Τη σκυτάλη από τον Βραζιλιάνο πήρε ένας Αργεντινός, ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποιός στο 45' νίκησε τον Ντιαβαρά εκτελώντας πέναλτι στο κέντρο της εστίας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό κρίθηκε οριστικά το ματς , με τον Άλβαρο Μοράτα να προσθέτει εαυτόν στη λίστα των σκόρερ και να σφραγίζει έτσι την 11η διαδοχική χρονιά που συνδυάζεται με νίκη στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν για τη Γηραιά Κυρία.

Μάλμε (Γιαν Νταλ Τόμασον): Ντιαβαρά, Μπέργκετ, Αχμέντχοτζιτς, Νίλσεν, Μπρόρσον, Ρικς (75' Όλσον), Ινοσέντ (75' Νανάσι), Κρίστιανσεν, Ρακίπ (59' Νάλιτς), Μπιρμάντσεβιτς (59' Αμπουμπακαρί), Τσόλακ

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ (86' Ρουγκάνι), Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο (82' Κουλουσέφσκι), Μπεντανκούρ (67' ΜακΚένι), Λοκατέλι, Ραμπιό, Ντιμπάλα (82' Ράμσεϊ), Μοράτα

Αποτελέσματα
Μάλμε - Γιουβέντους 0-3
Τσέλσι - Ζενίτ 1-0

Βαθμολογία
1. Γιουβέντους 1 (3-0) 3
2. Τσέλσι 1 (1-0) 3
3. Ζενίτ 1 (0-1) 0
4. Μάλμε 1 (0-3) 0

Επόμενη αγωνιστική 29/09
Ζενίτ - Μάλμε
Γιουβέντους - Τσέλσι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα