Μπαπέ: Η δήλωση για το Champions League και η συνέντευξη που είχε γίνει τον Μάιο...

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: Η δήλωση για το Champions League και η συνέντευξη που είχε γίνει τον Μάιο...

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ φέρεται παρουσιάστηκε από τα Media έτοιμος να... ρίξει πόρτα στη Ρεάλ με τη δήλωση για την κατάκτηση του Champions League με την Παρί, όμως, το timing της συνέντευξης ήταν τελείως διαφορετικό.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει ν' αρνείται την ανανέωση του συμβολαίου του με το κλαμπ του Παρισιού, μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ παραμένει στο κατόπι για να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις που ενδεχομένως θα σημειωθούν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Από το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφορεί η δήλωση του Μπαπέ πως «θέλω να κατακτήσω το Champions League με την Παρί, θα είναι κάτι σπουδαίο...», με την πλειοψηφία των Media να μεταφράζει αυτά τα λόγια ως απόφαση παραμονής στην Παρί και «πόρτα» στους «μερένγκες».

Όπως αναφέρεται, ωστόσο, από τον ισπανικό Τύπο, η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε γίνει πριν από τους ημιτελικούς του περασμένου Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι και αναφερόταν στην ευκαιρία που είχε μπροστά της η ομάδα του Ποτσετίνο να φτάσει στον τελικό του Ντραγκάο.

Επομένως, το θέμα παραμένει ορθάνοιχτο...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα