Στόχoς των ελληνικών ομάδων να παίξουν με κόσμο στα ευρωπαϊκά τους ματς!

Στόχoς των ελληνικών ομάδων να παίξουν με κόσμο στα ευρωπαϊκά τους ματς!

bet365

Η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάσει ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και υπάρχουν πιθανότητες για φιλάθλους στα πρώτα ευρωπαϊκά.

Εδώ και μέρες έχει αρχίσει μία διεργασία ώστε να επιστρέψει ο φίλαθλος κόσμος στα ελληνικά γήπεδα. Αυτή τη στιγμή με βάση τα χρονικά πλαίσια και με δεδομένο πως το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 21 Αυγούστου η εκτίμηση είναι πως θα έχουμε κόσμο στα ματς του πρωταθλήματος.

Οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής ακόμα και μες στην τρέχουσα εβδομάδα. Μία συνεδρίαση που θα έχει ως μία πρώτη χρονική στόχευση τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων που θα γίνουν προς τα τέλη Ιουλίου.

Εάν δηλαδή όλα πάνε καλά μπορεί να γίνει μία πιλοτική εφαρμογή του νέου πρωτόκολλου με κόσμο στους ευρωπαϊκούς αγώνες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ. Πάντως οι περισσότερες ομάδες είναι έτοιμες να βγάλουν τα διαρκείας τους ακόμα και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα (κυρίως ο Ολυμπιακός που ήταν ήδη προετοιμασμένος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο).

Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού για το Champions League είναι στις 20-21 Ιουλίου και 27-28 Ιουλίου και των ΑΕΚ και Άρη στο Conference League στις 22 και 29 Ιουλίου.

Του ΠΑΟΚ η κλήρωση δεν έχει γίνει ακόμα. Όσο για την UEFA το μόνο που απαγορεύει είναι οι εκτός έδρας μετακινήσεις. Εφόσον η εκάστοτε Κυβέρνηση δίνει το ΟΚ για φιλάθλους δεν έχει κανένα θέμα.

Οι επόμενες ημέρες λοιπόν θα αναδείξουν το πότε ακριβώς θα έχουμε ξανά κόσμο στα γήπεδα και με ποιά κριτήρια (εάν θα είναι εμβολιασμένοι ή και με rapid tests ή self tests). Η Λίγκα πάντως θέλει τουλάχιστον το 30% της χωρητικότητας των γηπέδων ενώ ορισμένοι σύλλογοι έχουν προετοιμαστεί ακόμα και για το 50%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα