Ρεμς - Μαρσέιγ 1-3: Νικά και μακριά από τη Μασσαλία, στο κόλπο για την Ευρώπη! (vid)

Gazzetta team
Ρεμς - Μαρσέιγ 1-3: Νικά και μακριά από τη Μασσαλία, στο κόλπο για την Ευρώπη! (vid)

bet365

Η αναγεννημένη επί Χόρχε Σαμπαόλι Μαρσέιγ πέρασε με ανατροπή (1-3) από το Ρεμς, πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη μετά τις αρχές Δεκεμβρίου και συνεχίζει δυνατά στο κυνήγι της Ευρώπης. Δύο γκολ ο Παγέτ, ο οποίος έφτασε τις συνολικά 100 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Από τις 4 Δεκεμβρίου στη Νιμ είχε να πανηγυρίσει τρίποντο μακριά από τη Μασσαλία η Μαρσέιγ. Ό,τι δεν κατάφερε στη Ρεν, στην Ανζέ, στην Ντιζόν, στο Μονακό, στη Λανς, στο Μπορντό, στη Νάντη, στη Λιλ, στη Νίκαια και στο Μονπελιέ, το κατάφερε το βράδυ της Παρασκευής (23/4) στη Ρεμς!

Οι αναγεννημένοι επί τεχνικής ηγεσίας Χόρχε Σαμπαόλι (ο Αργεντινός ισοφάρισε την καλύτερη εκκίνηση του, 16 βαθμούς στα πρώτα 7 ματς, του συμπατριώτη του Μαρσέλο Μπιέλσα στη γαλλική ομάδα) «Φωκαείς» πέρασαν άνετα (1-3) από το «Ογκίστ-Ντελόν» στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Μπουκού, αλλά η Μαρσέιγ ήταν εκείνη που πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Ο Παγέτ στο 41ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε την ασίστ- 100ή στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος - στον Μίλικ στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου (45+1') για να κάνει το 1-2.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους φιλοξενούμενους με την αποβολή του Φαέ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69'), ενώ ο Παγέτ με το δεύτερο γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3). Η Μαρσέιγ ανέβηκε στην 5η θέση με 55 βαθμούς και συνεχίζει δυνατά στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα