«Βέλη» Βαλμπουενά για Βίλας Μπόας - Μαρσέιγ: «Με τη Νιμ άγγιξαν πάτο αλλά υπάρχει και παρακάτω»

Gazzetta team
«Βέλη» Βαλμπουενά για Βίλας Μπόας - Μαρσέιγ: «Με τη Νιμ άγγιξαν πάτο αλλά υπάρχει και παρακάτω»

bet365

Νέα καυστικά σχόλια του Ματιέ Βαλμπουενά προς τον Βίλας Μπόας και τη Μαρσέιγ για την εικόνα των Μασσαλών το τελευταίο διάστημα!
Στο σχόλιό του στον RMC, με τον οποίο συνεργάζεται, επισήμανε μεταξύ άλλων για Βίλας Μπόας κα Μαρσέιγ: «Τρεις μήνες μετά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη στην ομάδα. Οι πρώτοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στη Μαρσέιγ και σε όλα τα επίπεδα. Όταν φοράς τη φανέλα της Μαρσέιγ οφείλεις να έχεις προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυτοεκτίμηση. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Όταν δέχεσαι ένα γκολ, σε νορμάλ συνθήκες αντιδράς. Βγάζεις αντίδραση. Εδώ δεν είδαμε αντίδραση. Ξέρω καλά τον Στιβ Μανταντά. Το βλέπω στο πρόσωπό του. Είναι αρχηγός χωρίς κουράγιο και απογοητευμένος εντελώς από αυτήν την κατάσταση. Το βλέπω στην έκφραση του προσώπου του. Ο Βίλας Μπόας βρίσκεται στη Μαρσέιγ 1,5 χρόνο.
Δεν έχει βελτιώσει καθόλου την ομάδα. Με τη Λανς όλοι έρχονταν δεύτεροι στη μπάλα και όλοι ήταν χαμένοι στο γήπεδο. Με τη Νιμ έδωσαν την αίσθηση ότι άγγιξαν πάτο αλλά υπάρχει και πιο κάτω. Ήταν καταστροφικό από όπου και να το πιάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλουμε στο τραπέζι και να στείλουμε τελεσίγραφα. Ο Eyraud (πρόεδρος) έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης και το ίδιο και ο McCourt (ιδιοκτήτης) που δεν τον έχουμε δει καθόλου». Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο παίκτης του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, μιλά με σκληρά λόγια για την πρώην ομάδα του.
«Είδα μία ομάδα που δεν είχε ψυχή. Δεν είδα προσωπικότητα, δεν είδα βοήθεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και δεν είδα ηγέτη. Έτσι το ένιωσα στο γήπεδο. Ένιωσα ότι κάτι κακό υπάρχει στην ομάδα. Έπαιξαν απλά για να παίξουν», είχε πει ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά την πρεμιέρα του Champions League για τη Μαρσέιγ. Μία Μαρσέιγ που έχασε διαδοχικά ματς με 2-1 από τη Νιμ και 1-0 από τη Λανς στο πρωτάθλημα.
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα