Μαρσέιγ - Μετζ 1-1: Σώθηκε η παρτίδα για τους Μασσαλούς στο 90+4' (vid)

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Μετζ 1-1: Σώθηκε η παρτίδα για τους Μασσαλούς στο 90+4' (vid)

bet365

Γλίτωσε την ήττα, όχι όμως και την τρίτη διαδοχική απώλεια η Μαρσέιγ, η οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+4 με γκολ του Σανσόν για το τελικό 1-1 κόντρα στη Μετς. Επιβλητική τριάρα της Ρεν και μοναξιά στην κορυφή.

Από τη βραδιά που «ξόρκισε» την κατάρα επί της Παρί Σεν Ζερμέν, όλα πηγαίνουν λάθος για τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας μέτρησε και τρίτη διαδοχική βαθμολογική απώλεια, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Μετζ (1-1) και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μείνει με εντελώς άδεια χέρια.

Το γκολ του Νιανέ στο 71' έβαλε μπροστά το σύνολο του Βενσάν Ονιόν και μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όλα έμοιαζαν χαμένα για τους Μασσαλούς. Ωστόσο, δύο λεπτά πριν από τη λήξη του έξτρα χρόνου, στο 90+4', ο Μαξίμ Σανσόν αξιοποίησε την ασίστ του φερόμενου ως μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Νεμάνια Ράντονιτς και έσωσε την ομάδα του από τη δεύτερη φετινή ήττα, όχι όμως και από τη νέα ισοπαλία στο «Βελοντρόμ».

Σούπερ Ρεν, μόνη στην κορυφή

Το... ντέρμπι κορυφής, έστω κι αν μιλάμε για 5η αγωνιστική, ανάμεσα σε Σεντ-Ετιέν και Ρεν, εξελίχθηκε σε επιβλητικό μονόλογο των φιλοξενούμενων. Η Ρεν ήταν εκπληκτική στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και με τα γκολ των Αγκιέρ (33'), Γκιρασί (52') και Ουνού (89') έφυγε με σούπερ τρίποντο από την έδρα των Στεφανουά, ανεβαίνοντας μόνη στην κορυφή με 13 βαθμούς και παραμένοντας αήττητη μετά από 5 παιχνίδια.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα