Πρόεδρος γαλλικής ομοσπονδίας: «Οι τελικοί των Κυπέλλων μπροστά σε 80.000 θεατές»!

Gazzetta team
Υπερβολικά αισιόδοξος ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, ο οποίος θέλει οι τελικοί του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ να γίνουν σε ένα κατάμεστο «Σταντ ντε Φρανς».

Η γαλλική Ligue 1 είναι το μοναδικό από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (μαζί με Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία), το οποίο διεκόπη οριστικά (και πρόωρα) λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές, στην σκιά της απόφασης δικαστηρίου που ακύρωσε τους υποβιβασμούς Αμιάν και Τουλούζ, ελπίζουν ότι πριν από την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος (22 Αυγούστου), θα διεξαχθούν οι «φετινοί» τελικοί του Κυπέλλου (Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν) και Λιγκ Καπ (Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών).

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, δεν δίστασε να δηλώσει ότι βλέπει εφικτό να γίνουν και τα δύο ματς στο «Σταντ ντε Φρανς» και αυτό να είναι... κατάμεστο από 80 χιλιάδες θεατές!

«Θα είμαι υπερβολικός... Αλλά το βλέπω εφικτό» υποστήριξε στην εφημερίδα «Le Figaro» ο Λε Γκραέ, προσθέτοντας ότι «θα μου άρεσε οι δύο τελικοί να γίνουν μπροστά σε παραπάνω από πέντε χιλιάδες θεατές, αφού όλοι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και οι ομάδες το αξίζουν».