«Συμβιβασμός FIFA - Αλ-Κελαϊφί έναντι ενός εκατ. ευρώ»

«Συμβιβασμός FIFA - Αλ-Κελαϊφί έναντι ενός εκατ. ευρώ»

Gazzetta team
«Συμβιβασμός FIFA - Αλ-Κελαϊφί έναντι ενός εκατ. ευρώ»

bet365

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί έφτασε σε συμβιβασμό με την FIFA για την υπόθεση δωροδοκίας που ξέσπασε, πληρώνοντας σχεδόν ένα εκατ. ευρώ ως αποζυμίωση για να απαλλαχθεί από την σοβαρή κατηγορία εναντίον του.

Γλιτώνει τους μπελάδες ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί για το σκάνδαλο δωροδοκίας, μέσω συμβιβασμού που πέτυχε με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών για συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι», αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Μουντιάλ του 2026 και 2030, ο Καταριανός παράγοντας κατέβαλε το ποσό των 950 χιλιάδων ευρώ στην FIFA και απαλλάχθηκε έτσι από το σοβαρό μέρος της αγωγής σε βάρος του.

Ο Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής της UEFA και κατέχει επίσης τον τηλεοπτικό κολοσσό beIN, θα έχει πλέον να αντιμετωπίσει μόνο την κατηγορία υποκινούμενης διαχείρισης με αθέμιτα μέσα από την ελβετική δικαιοσύνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα