Λεβαντόφσκι – Μπάγερν: Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στο κυνήγι του Πολωνού

Λεβαντόφσκι – Μπάγερν: Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στο κυνήγι του Πολωνού

bet365

Δημοσιεύματα από Ισπανία και Γερμανία φέρουν τις Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στην κούρσα απόκτησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τη Μπάγερν, με τους Μπλε, μάλιστα, να έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους Βαυαρούς.

Στο πιο δύσκολο κόλπο φέρεται πως ποντάρουν Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης: αυτό της απόκτησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο ρέκορντμαν τερμάτων σε μια χρονιά της Bundesliga (μαζί με τον Γκερντ Μίλερ) και κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη για το 2020 βρίσκεται στο στόχαστρο Λονδρέζων και Μαδριλένων, όπως αναφέρουν αρκετά media από Ισπανία και Γερμανία. Μάλιστα, στην περίπτωση των Μπλε έχει υπάρξει και η πρώτη διερευνητική επαφή προς τη Μπάγερν, με τους οποίους ο Πολωνός σούπερ σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι δεδομένο πως πάει για ένα «μπαμ» στη θέση του σέντερ φορ, καθώς πριν έρθει στην επιφάνεια το όνομα του Λέβα, είχαν προηγηθεί αυτά των Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν.

Όσον αφορά τους Μερένγκες, όπως αναφέρει η «AS» περιορίζονται προ ςτο παρόν σε απλό ενδιαφέρν, χωρίς να έχουν κάνει κρούση στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Σημειώνεται ότι η χρηματιστηριακή αξία του Λεβαντόφσκι ανέρχεται στα 72, 9 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το «KPMG».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα