Ουνιόν – Χέρτα 1-1: Μοιρασμένο το «στέμμα» στην πρωτεύουσα (vid)

Gazzetta team
Ουνιόν – Χέρτα 1-1: Μοιρασμένο το «στέμμα» στην πρωτεύουσα (vid)

bet365

Στην 4η συνάντησή τους σε επίπεδο Bundesliga, Ουνιόν και Χέρτα Βερολίνου έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο τοπικό ντέρμπι. Νίκη-ελπίδα για Ευρώπη η Στουτγκάρδη.

Ισορροπία και μονάχα ένας βαθμός που δεν άφησε καμία πλήρως ικανοποιημένη ήταν ο απολογισμός στο βερολινέζικο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, ανάμεσα σε Ουνιόν και Χέρτα. Στη μόλις 4η επίσημη συνάντησή τους σε επίπεδο Bundesliga (1-0-2 οι προηγούμενες τρεις), οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Άλντριχ από νωρίς (10΄), αλλά ο Λουκεμπάκιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα στο 35’. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, με την Ουνιόν να μειώνει απλά στο -4 από την 6η Λεβερκούζεν και τη Χέρτα να παραμένει σε απόσταση κινδύνου από τη 16η Κολωνία (25 έναντι 23 βαθμών).

Νωρίτερα, η Στουτγκάρδη πήρε σημαντική νίκη κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (1-0), με την οποία έμεινε «ζωντανή» για την ευρωπαϊκή έξοδο. Το αυτογκόλ του Αουγκούστινσον στο 81’ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Σουηβών, οι οποίοι και έπιασαν την Ουνιόν στη βαθμολογία, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα