Απολύθηκε από την Λεβερκούζεν ο Πέτερ Μποζ (pic)

Απολύθηκε από την Λεβερκούζεν ο Πέτερ Μποζ (pic)

Κώστας Τόπας
Απολύθηκε από την Λεβερκούζεν ο Πέτερ Μποζ (pic)

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λεβερκούζεν αποτελεί ο Πέτερ Μποζ, καθώς οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον 57χρονο Ολλανδό τεχνικό μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο Πέτερ Μποζ δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσίας της Λεβερκούζεν, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόλυσή του.

Οι «ασπιρίνες» δεν βρίσκονται και στην καλύτερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη, καθώς μετά από 26 αγώνες είναι στην 6η θέση με 40 βαθμούς και στο -3 από την πέμπτη Ντόρτμουντ. Το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν δεν πρωταγωνιστεί στην πρώτη πεντάδα, οι 8 ήττες στα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και ο πρόωρος αποκλεισμός από το Europa League, οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας, να απομακρύνουν τον Πέτερ Μποζ από την τεχνική ηγεσία.

Ετσι, μετά από 59 νίκες, 16 ισοπαλίες και 33 ήττες σε 108 παιχνίδια ο 57χρονος Ολλανδός τεχνικός αποχωρεί από την Λεβερκούζεν και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Τη θέση του θα αναλάβει ο Χάνες Βολφ, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα