Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-0: «Ζωντανή» για Conference League (vid)

Gazzetta team
Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-0: «Ζωντανή» για Conference League (vid)

bet365

Η Φράιμπουργκ επέστρεψε στις νίκες με 2-0 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και μείωσε την απόσταση από την 6η θέση και το Conference League στους τρεις βαθμούς. Νίκες σωτηρίας για Χέρτα-Μάιντς.

Ο στόχος της Ευρώπης παραμένει εφικτός και «ολοζώντανος» για τη Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επέστρεψε στις νίκες στη Bundesliga, επικρατώντας της Άουγκσμπουργκ με 2-0 χάρη στα γκολ των Σάλαϊ (51’) και Λίνχαρτ (79’) στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν τη διαφορά τους σε απόσταση αναπνοής από την 6η θέση (-3) και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας ενδιάμεσο αντίπαλο και την Ουνιόν Βερολίνου.

Μεγάλες νίκες κι εκτός επικίνδυνης ζώνης Χέρτα και Μάιντς

«Χρυσό» τρίποντο παραμονής κέρδισαν Χέρτα και Μάιντς, βρίσκοντας έτσι τον τρόπο να ξεφύγουν αμφότερες από την επικίνδυνη ζώνη. Την πιο «ηχηρή» νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν σίγουρα οι Βερολινέζοι, οι οποίοι συνέτριψαν την «Ευρωπαία» Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-0 και καταιγισμό στο πρώτο ημίχρονο. Ζέεφουικ (4’), Κούνια (26’) και Κόρδοβα (33’) «πάτησαν» τις Ασπιρίνες με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ υπήρξε και ακυρωθέν γκολ με τον Λουκεμπάκιο για το 4-0 στο 51’. Έτσι, η Χέρτα έφτασε τους 24 βαθμούς και προσπέρασε την Κολωνία, όπως έκανε νωρίτερα στην ημέρα και η Μάιντς.

Οι Καρναβαλιστές πέρασαν από την έδρα της Χόφενχαϊμ με 2-1 χάρη στα γκολ των Γκλάτσελ (1’) και του Κορ στο 41’ (είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα ο Μπεμπού) και με 14 βαθμούς από τους 21 διαθέσιμους, πραγματοποιούν ντεμαράζ σωτηρίας στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα