Μπάγερν – Χόφενχαϊμ 4-1: Περίπατος στο +10 (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν – Χόφενχαϊμ 4-1: Περίπατος στο +10 (vid)

bet365

Η Μπάγερν είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Χόφενχαϊμ και με το 4-1 απογείωσε τη διαφορά της από τη 2η Λειψία (ματς λιγότερο) στους 10 βαθμούς.

Ο Νόιερ ήταν φοβερός και τρομερός. Περίεργο ξεκίνημα ανάλυσης για report αγώνα, στον οποίο η Μπάγερν έχει διαλύσει 4-1 τον αντίπαλό της. Μόνο που ο ηγέτης της ήταν εκείνος που έβγαλε ένα στο ξεκίνημα και ένα στο φινάλε. Και ήταν φάσεις για καθαρά γκολ, με τον Γερμανό πορτιέρο να χαρίζει κόντρα στη Χόφενχαϊμ δύο ακόμα δικά του highlights (σ.σ.: ειδικά αυτό στο 88’).

Και αφού εκείνος καθάριζε πίσω, οι μπροστινοί έκαναν ως συνήθως τέλεια τη δουλειά τους. Ο Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (32’) και ο Μίλερ το διπλασίασε με σουτ από το ημικύκλιο (43’). Ο Κράμαριτς ένα λεπτό αργότερα, με το 13ο φετινό τέρμα του, έδωσε μικρή ελπίδα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Λεβαντόφσκι εξ επαφής (57’) και ο Γκνάμπρι με πλασέ (63’) έστειλαν εύκολα την Μπάγερν στο +10 από τη 2η Λειψία, η οποία έχει βέβαια ματς λιγότερο.

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (87’ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Παβάρ, Ρόκα (70’ Μουσιάλα), Κίμιχ, Μίλερ (74’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Γκλάμπρι (70’ Σανέ), Κομάν (74’ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι

Χόφενχαϊμ (Σεμπάστιαν Χένες): Μπάουμαν, Νόρντβιτ, Πος, Νουού (59’ Φογκτ), Ρούμπι, Γκατσίνοβιτς (58’ Γκαντέραμπεκ), Σαμεσέκου (74’ Γκρίλιτς), Μπάουμγκαρντνερ (74’ Μπελφοντίλ), Γιον, Κράμαριτς, Μπεμπού (81’ Νταμπούρ).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα