Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ 3-1: Επιτέλους νίκη, δυόμιση μήνες μετά (vid)

Gazzetta team
Χόφενχαϊμ - Άουγκσμπουργκ 3-1: Επιτέλους νίκη, δυόμιση μήνες μετά (vid)

bet365

Υπέφερε, έχασε έδαφος ξανά και ξανά, αλλά το αρνητικό σερί σταμάτησε στα επτά παιχνίδια για τη Χόφενχαϊμ, η οποία επιβλήθηκε της Άουγκσμπουργκ και πανηγύρισε έπειτα από τις 27 Σεπτεμβρίου και την τεσσάρα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (3-1).

Ο θρίαμβος επί της Μπάγερν Μονάχου αποδείχθηκε «καταραμένος». Κι αυτό διότι ως δια μαγείας, η ομάδα που έκανε φύλλο και φτερό τους τρεμπλούχους Βαυαρούς στη 2η στροφή και που στο Europa League πέρασε πρώτη και καλύτερη τον όμιλό της, δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη στη Bundesliga έκτοτε για επτά σερί αγωνιστικές. Ωστόσο, η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες κάποια στιγμή θα ξόρκιζε τον δαίμονά της και το πέτυχε τελικά κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (3-1).

Με πρωταγωνιστή τον Γκρίλιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 17’ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 46’ μετά την ισοφάριση του Καλιτζούρι (31’), η Χόφενχαϊμ βρήκε τον δρόμο προς την επικράτηση, για να έρθει ο Μπεμπού στο 50’ και να κάμψει οριστικά την αντίσταση των έτερων κατοίκων Βαυαρίας. Έτσι, οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι, πλέον, από το «πρέπει» της νίκης, που δεν ερχόταν από τις 27 Σεπτεμβρίου, έφτασαν τους 12 βαθμούς και συνεχίζουν με στόχο να «χτίσουν» πάνω στο τρίποντο και να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη (10η, ισόβαθμη με Άουγσκμπουργκ).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα