Μάιντς - Χόφενχαϊμ 1-1: Στην Ευρώπη «καλπάζει», στη Bundesliga «σέρνεται» (vid)

Gazzetta team
Μάιντς - Χόφενχαϊμ 1-1: Στην Ευρώπη «καλπάζει», στη Bundesliga «σέρνεται» (vid)

bet365

Μπορεί στον όμιλο του Europa League να «τρέχει» με 4Χ4, αλλά στη Bundesliga η Χόφενχαϊμ δεν μπορεί να ανεβάσει ταχύτητα και για 7ο σερί ματς έχασε βαθμούς, στην έδρα της Μάιντς (1-1).

Κάθε ευρωπαϊκή «εποποιία» και μια εντός συνόρων παραφωνία για τη Χόφενχαϊμ, από όταν άρχισε να παίζει σε διπλό ταμπλό. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες προελαύνει με 4Χ4 και γκολ 13-1 στον όμιλό της στο Europa League, όμως, στην επιστροφή της στη Bundesliga απογοήτευσε για ακόμη μια φορά, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Μάιντς.

Το γκολ του Κουάισον έβαλε μπροστά τους Καρναβαλιστές στο 33', η απάντηση ήρθε στο 2ο μέρος από πλευράς της ομάδας του Σίνσχαϊμ με σκόρερ τον Μπεμπού (62'), ωστόσο, η αποβολή του Γκάιγκερ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 80' έδεσε ξανά τα χέρια των φιλοξενούμενων για να διεκδικήσουν την ανατροπή.

Έτσι, υπέστησαν για 7ο σερί ματς βαθμολογική απώλεια, αγνοούν τη νίκη μετά τον θρίαμβο επί της Μπάγερν Μονάχου στα τέλη Σεπτεμβρίου και το μόνο θετικό; Έχουν ήδη τσεκάρει το εισιτήριο για τους «32» στην Ευρώπη, γεγονός που ίσως επαναφέρει τη συγκέντρωση και τους ξελασπώσουν σταδιακά από τη 12η θέση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα