Πρώην παίκτης του Ηρακλή συνελήφθη γιατί απειλούσε τον Λεβαντόφσκι

Gazzetta team
Πρώην παίκτης του Ηρακλή συνελήφθη γιατί απειλούσε τον Λεβαντόφσκι

bet365

Οι πολωνικές αρχές συνέλαβαν τον άλλοτε επιθετικό του Ηρακλή, Τσέζαρι Κουχάρσκι καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλές προς τον επιθετικό της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο παλαίμαχος Πολωνός επιθετικός, που τη σεζόν 2003/04 είχε αγωνιστεί στη χώρα μας για λογαριασμό του Ηρακλή, συνελήφθη με βαριές κατηγορίες.

Ολα ξεκίνησαν όταν στο παρελθόν ο Κουχάρσκι ήταν ατζέντης του 32χρονου στράικερ των Βαυαρών και αξίωνε χρήματα από τον Λεβαντόφσκι, φτάνοντας στο σημείο να απειλεί τη ζωή του αν δεν του έδινε 20 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, πριν από δύο μήνες, είχε προχωρήσει σε μήνυση κατά του «Λέβα» κατηγορώντας τον πως τον εξαπάτησε μετά τη σύσταση που έκαναν από κοινού σε μια εταιρεία για να διαχειρίζεται τα έσοδα και την εικόνα του 32χρονου άσου. Η συνεργασία τους «έσπασε», καθώς ο Κουχάρσκι ισχυριζόταν ότι ο συμπατριώτης του, του «έφαγε» χρήματα αλλά και πως χρησιμοποιούσε διάφορα τεχνάσματα για να φοροδιαφύγει.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οι πολωνικές αρχές συνέλαβαν τον άλλοτε άσο του Ηρακλή και πλέον κινδυνεύει με βαρύτατες κυρώσεις, αν αποδειχτεί πως όντως απειλούσε τη ζωή του επιθετικού της Μπάγερν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα