Λημνιός: «Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω για Κολωνία, είδωλο μου ο Ροναλντίνιο»

Λημνιός: «Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω για Κολωνία, είδωλο μου ο Ροναλντίνιο»

Λημνιός: «Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω για Κολωνία, είδωλο μου ο Ροναλντίνιο»

bet365

Συνέντευξη σε γερμανικό μέσο παραχώρησε ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε στην Κολωνία, την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, αλλά και τον Ροναλντίνιο.

Ο 22χρονος εξτρέμ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κολωνία στις αρχές του προηγούμενου μήνα, όμως το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είχε ως συνέπεια να ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο της Bundesliga πριν από τέσσερις εβδομάδες.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα geissblog.koeln, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό.

«Είχα την ατυχία να βρεθώ θετικός στον κορονοϊό, λίγο πριν υπογράψω, όταν βρισκόμουν με την εθνική ομάδα. Ένιωθα πολύ καλά μέχρι που με κάλεσε ένας γιατρός και μου είπε πως βρέθηκα θετικός και έπρεπε να τεθώ σε καραντίνα για 14 μέρες. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και έκανα νέα τεστ κάθε δύο-τρεις μέρες ελπίζοντας να βρεθώ αρνητικός. Δεν είχα συμπτώματα, απλά για περίπου δύο μέρες ανέβασα δέκατα. Δυστυχώς πήρε πολύ χρόνο μέχρι να έρθω στην ομάδα».

Ο Λημνιός αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για την συμφωνία με την Κολωνία μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με το Κόσοβο.

«Ο μάνατζερ μου πριν από το πρώτο ματς της Εθνικής με κάλεσε και μου είπε πως είχε καλά νέα. Σε εκείνο το σημείο ήθελα να συγκεντρωθώ για τον αγώνα. Μετά την λήξη της αναμέτρησης που είπε πως θα αγωνιστώ στη Γερμανία. Δυσκολεύτηκα να τον πιστέψω. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μου είπε για την Κολωνία. Είναι μια μεγάλη ομάδα για μένα».

Παράλληλα ο νεαρός εξτρέμ, τόνισε πως μετά το πέρας της περυσινής σεζόν έλαβε την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

«Μετά την λήξη της περυσινής σεζόν είπα στον μάνατζερ μου ότι ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα πηγαίνοντας σε καλύτερο πρωτάθλημα. Τώρα βρίσκομαι εδώ».

Ο Λημνιός δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του στον Ροναλντίνιο.

«Πρότυπο μου ο Ροναλντίνιο. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού. Νομίζω πως και ο Γκνάμπρι είναι σπουδαίος εδώ στη Bundesliga. Είναι ένα θηρίο, απίστευτα καλός παίκτης».

Όσο για τις πρώτες εβδομάδες στην Κολωνία;

«Δεν ήταν εύκολο όταν ήρθα εδώ. Έπρεπε πρώτα να προσαρμοστώ. Μετά ήρθε η διακοπή και με βοήθησαν τα τρία ματς με την Εθνική προκειμένου να αποκτήσω ρυθμό. Νομίζω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο, αν και ακόμα νιώθω κουρασμένος από το ταξίδι της επιστροφής μέσα στη νύχτα. Προσγειώθηκα στην Κολωνία στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα