Μπάγερν - Σάλκε: Κεκλεισμένων των θυρών λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στο Μόναχο

Gazzetta team
Μπάγερν - Σάλκε: Κεκλεισμένων των θυρών λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στο Μόναχο

bet365

Η ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού οδήγησε την τοπική διοίκηση του Μονάχου να απαγορεύσει εντελώς την είσοδο οπαδών στην πρεμιέρα της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν και Σάλκε.

Χωρίς οπαδούς θα διεξαχθεί τελικά το μεγάλο ματς της πρεμιέρας της φετινής Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε (18/9, 21:30, Cosmotesport3).

Το κρατίδιο της Βαυαρίας και ο δήμαρχος, Ντίτερ Ράιτερ, ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έχοντας ήδη μειώσει το όριο προσέλευσης την Τετάρτη (16/9) από το 20% που αποφάσισε η κυβέρνηση, στο 10% της «Allianz Arena» (7.500 οπαδοί).

Αιτία στην αλλαγή πλεύσης στάθηκε η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, που σύμφωνα με τις υγειονομικές Αρχές παρουσίασε ανοδική τάση κατά 13,5%.

«Για μένα, ο αυξημένος ρυθμός κρουσμάτων σημαίνει πως πρέπει να εξετάσουμε τουλάχιστον πιο ριζικά μέτρα στη δημόσια ζωή. Και δεν μπορώ να αφήσω χιλιάδες οπαδούς να μπουν στα γήπεδα την ίδια στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράιτερ, ο οποίος έχει τη στήριξη της γερμανικής κυβέρνησης στην απόφασή του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα